Het Spreukenbos "De Moost"
 

Doel van het bos

Het spreukenbos “De Moost” kan en mag door iedereen bezocht worden zonder dat men entree verschuldigd is. Het is een plek in de natuur waar je op zoek kan gaan naar innerlijke rust, ontspanning en/of beleving.

Het bos is in eigendom van Sjra Wijen en hij heeft hier op moeilijke momenten zijn rust en ontspanning gevonden. In plaats van dit privé te houden wil hij het bos graag met andere delen, zodat iedereen van deze mooie omgeving kan genieten.

Elke bezoeker kan via de verschillende wandelpaden bijzondere plekken tegenkomen en vele vormen van natuur aanschouwen. Wanneer je langs het “spreukenpad” komt, is het de bedoeling dat je hier een steen van de grote hoop neemt en dit aansluit bij de rij die er al ligt.
Door deze steen neer te leggen geef je aan dat je geniet van het bos en deze route hebt bewandeld. Daarnaast mag je deze steen ook voorzien van je naam, datum of een gedachte (spreuk) die in je op komt. Een spreuk die je bijvoorbeeld altijd van je ouders hebt gehoord mag je hier delen met andere.

Het delen van emoties door middel van spreuken, geschreven op een steen, is waar het hierom draait.

Klik hier om ons een e-mail te sturen